Komplex mozgásszervi kezelések

Többféle terápiás megközelítést alkalmazunk

Masszázs, Korrigál-lak mozgás stúdió, 21. kerület, Budapest

Masszázs

Mozgásterápia, Korrigál-lak mozgás stúdió, 21. kerület, Budapest

Mozgásterápia

Fascia tréning, Korrigál-lak mozgás stúdió, 21. kerület, Budapest

Fascia tréning

SMR henger, Korrigál-lak mozgás stúdió, 21. kerület, Budapest

SMR henger

Amelyeket egységesen alkalmazunk a teljes testi és lelki egészség és jólét elérése érdekében.

A kezelés célja, hogy holisztikus megközelítést biztosítson, amely figyelembe veszi az egyéni szükségleteket és összekapcsolja a különböző terápiás elemeket, hogy egymást erősítve optimális eredményeket érjen el.

Komplex mozgásszervi kezelés, mozgáskorrekciós tréning, flossing, kinesio tape, köpöly, FDM terápia, fascia tréning, SMR henger, Korrigál-lak mozgás stúdió, 21. kerület, Budapest

A vendégekkel a bizalom kiépítése kiemelkedően fontos számunkra.

Hiszünk abban, hogy a közös munka és együttműködés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eredményes kezeléseket nyújtsunk.

A kezelések elsődleges célja a fájdalomcsillapítás, általánosan jobb közérzet, és a mozgásszervi problémák csökkentése. Ehhez különböző eszközöket hívunk segítségül, mint például:

 • Mozgáskorrekciós tréning,
 • Flossing,
 • Kinesio tape,
 • Köpöly,
 • FDM terápia,
 • Fascia tréning,
 • SMR henger.

Mozgásszervi problémák esetén, mint például porckorongsérv vagy lumbágó, gyakran olyan terhelések jelentkezhetnek, amelyeket helytelen testtartás vagy a nem megfelelő életmód okozhat.

A fasciális kezelések ezekben az esetben kiváló segítséget nyújthat, mivel ellazítja a megfeszült izmokat, javítja az anyagcserét, felszabadítja a stressz hormonokat és az az idegrendszerre is hatással van.

SMR henger

Azaz Self Myofascial Relase technika már egyre elterjedtebb a hobby sportolók és ülőmunkát végzők körében is.

A miofasciális kifejezés talán némi magyarázatra szorul – a „mio” jelző az izomra utal, a fascia pedig arra a kötőszövetes állományra, ami ezt körülveszi. Ez a kötőszövet, azaz a fascia mindenütt jelen van a testünkben. Több rétege van, amelyek egymásba fonódva jelenek meg. A felszínes rétegére úgy tekinthetünk, mint pókháló. Ez burkolja be az izmainkat. Ez található a szerveink között. Körbevesznek minden artériát, vénát, így biztosítja a test ellátását tápanyagokkal.

Ha ez a háló megtekeredik, elcsavarodik, megsérül a nem megfelelő használat során akkor ezt izmaink jelzik számunkra. Beszűkül a mozgásunk, romlik a testtartásunk, izmaink feszessé válnak. Az izompólya hártyaszerűen beburkolja az izmokat, biztosítja az izom erejét, rugalmasságát. Az izom könnyebben és gyorsabban regenerálódik, amikor az izompólya rugalmas. Ebben nagy segítséget nyújt nekünk az SMR henger.

SMR henger, mio, miofasciális, Self Myofascial relase technika, fascia, izompólya, Korrigál-lak mozgás stúdió, 21. kerület, Budapest

Érdemes minél többet használni, hogy segítsen egy fárasztó munkanap utáni gyors regenerációban.

Megmutatom, hogyan tudod hatékonyan használni a hengert,

elmagyarázom mi a különbség a gyors és a lassú hengerezés között, átbeszéljük miért hasznos az egyik és a másik technika.

Komplex mozgásszervi kezelés, smr henger, húzódás, ficam, rándulás, krónikus fejfájás, rossz tartás, ortopédia, mozgásbeszűkűlés, krónikus panasz, Korrigál-lak mozgás stúdió, 21. kerület, Budapest

Mikor ajánlott

Milyen helyzetekben ajánlottak a komplex mozgásszervi kezelések?

 • $Húzódás, rándulás, ficam esetén
 • $Krónikus fejfájás, migrén esetén
 • $Mozgásbeszűkülés
 • $Ha rossz a tartásod
 • $Ismétlődő sérüléseid vannak
 • $Egyoldalúan terhelsz
 • $Régóta fennálló, krónikus panaszod van
 • $Ortopédiai, reumatológiai, mozgásszervi betegségek krónikus szakaszában ( lúdtalp, gerincferdülés, Spondylosis, Lumbago…)

Tapasztalatunk szerint az FDM terápia és a mozgáskorrekciós tréningek együttesen érik el a legjobb eredményt.

Segítünk

Nálunk megtanulhatod a helyes testmozgás technikáit

és a testtudatosság fejlesztését masszázs és mozgáskorrekciós alkalmakon. Segítünk abban, hogy megismerd tested anatómiáját, megtudd hogyan reagál a különböző mozgásformákra, és hogyan mozogj úgy, hogy minimalizáld a serülések kockázatát.

Fokozatosan fejlesztheted erőnlétedet és hajlékonyságodat, hogy minden mozgásban magabiztos és hatékony legyél.

Korrigál-Lak mozgás Stúdió, komplex mozgásszervi kezelések, manuális kezelések, life coaching, mozgásszervi állapotfelmérés, FDM kezelés, korrekciós és teljes test masszázs, mobilizáció, kimozgatás, fascia tréning, SMR henger, köpöly, kinesio tape, flossing, 21. kerület Budapest
error: