Korrigál-lak Stúdióról

Üdvözlünk a KORRIGÁL-LAK Stúdió weboldalán!

Ismerjétek meg csapatunkat és szolgáltatásainkat, amelyeket 2020-ban álmodtunk meg és azóta tökéletesítünk. A KORRIGÁL-LAK Stúdió középpontjában a mozgáskorrekció és masszázs áll, és büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 10 éve foglalkozunk ezzel a területtel, folyamatosan képezve magunkat a legújabb módszerek és technikák terén. 

Csapatunk két elkötelezett szakemberből áll. Menyhárt Attila, gyógymasszőr, szakértelmével a lágyszöveti kezelések terén emelkedik ki. A manuális technikákat alkalmazva hatékonyan oldja az izmok felületi feszültségét, és közvetlenül befolyásolja az egyén idegrendszerét, gyakran azonnali hatásokat eredményezve.

Bán Zsófia a mozgáskorrekció és masszázs szakértője, aki széleskörű tapasztalattal rendelkezik a kimozgatások, „páros” nyújtások, SMR hengerezés és megfelelő aktiváló, erősítő gyakorlatok terén. Felfedezte, hogy sok esetben a fájdalmak és a korlátozott ízületi mozgékonyság a rugalmatlanság hiányának köszönhető. Szöveti feszülések hatékonyan oldhatók dinamikus és statikus nyújtási technikákkal.

Célunk, hogy ügyfeleink számára egy olyan helyet biztosítsunk Csepelen, ahol a problémáikat értő figyelemmel kezeljük és holisztikus szemléletmóddal lássuk az egész embert. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy segítsük ügyfeleinket a megoldás felé, és hogy a mozgás örömmé váljon számukra. A tartós jó közérzet kialakítása és egy könnyedebb, nyugodtabb életminőség elérése az, amit ügyfeleinknek kínálunk.

 

Időpont foglalás: Információk – Korrigállak (korrigallak.hu)

Figyelem, az oldal cookie-kat használ. Az „Engedélyezem” gombra kattintva vagy az oldalt tovább használva elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem Bővebb információ