Image default
Coaching Életmód masszázs Mozgás

Támogatjuk a STREET WORKOUT Világbajnokságon a Dunaharaszti srácokat.

Idén két srác indul a világbajnokságon Dunaharasztiból, Molnár Bálint és Csányi Ákos. Kiemelkedőnek tartjuk, hogy ők képviselik idén Magyarországot ebben a sportágban. Támogatásunkkal vállaltuk a két srác regenerálódását, masszázzsal, nyújtásokkal, és egyéni korrekciós gyakorlatokkal, amik segítenek a technika tökéletesítéséhez.

A KORRIGÁL-LAK stúdió központjában a mozgáskorrekció és a masszázs áll jelenleg. Idén bővíteni fogjuk szolgáltatásunkat, lifecoaching mentorálást végezve.

Célunk az, hogy Ákosnak és Bálintnak könnyedebb és lendületesebb mozgása legyen, mindezt úgy, hogy élvezzék azt, amit csinálnak.

Attila fókuszba helyezi a lágyszöveti kezeléseket, mely manapság az egyik legmodernebb eljárások közé sorolható. Izmok felületi feszültségét oldva, manuális technikákkal hatunk az egyén idegrendszerére, melyben sokszor azonnali hatásokat érhetünk el.

Zsófi mozgáskorrekciós kezelésekkel dolgozik, melyben központi szerepet kapnak a kimozgatások, „páros” nyújtások, SMR hengerezés, megfelelő aktiváló, erősítő gyakorlatok. Számos esetben, sportolók esetében is látjuk, hogy a rugalmatlanság hiánya okozza a fájdalmakat, beszűkült ízületi mozgástartományokat. Dinamikus és statikus nyújtási technikákkal oldhatók a szöveti feszülések.

Bízunk benne, hogy közös munkánkkal támogatni tudjuk Ákos és Bálint felkészülési időszakát, hogy kimagasló eredménnyel tudjanak részt venni a Világbajnokságon.

Kocsidi Zoltán aki a két srác felkészítője és az Insidepark edzője azt írta rólunk:

„Mint sportoló az étkezés és pihenés mellett a regenerálódásra is nagy hangsúlyt fektetek, hogy a heti 4-5 edzés a testem számára fejlődés legyen. A szauna, nyújtás, és a masszázs rendszeres rutinja a napjaimnak.

Zsófival 2,5 éve dolgozom együtt heti-havi rendszerességgel. Amellett, hogy az izomlázat gyorsabban segít elmulasztani, a görcsös csomókat, triggerpontokat megtalálja, és feloldja, egy-egy kezelés után az edzés is könnyebben, fájdalommentesen megy.”

Hajrá srácok!

Kapcsolódó bejegyzések

Miért nyújtózkodj?

Bán Zsófia

A 7 és fél perces stresszoldó technika

Bán Zsófia

Milyen gyakorlatokkal segítheted elkerülni a hát és derékfájást?

Bán Zsófia

Szóljon hozzá

Figyelem, az oldal cookie-kat használ. Az „Engedélyezem” gombra kattintva vagy az oldalt tovább használva elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem Bővebb információ