Kombinált kezelések

Többféle terápiás megközelítést alkalmazunk, például masszázst, mozgásterápiát, fascia tréninget, amelyeket egységesen alkalmazunk a teljes testi és lelki egészség és jólét elérése érdekében. A kezelés célja, hogy holisztikus megközelítést biztosítson, amely figyelembe veszi az egyéni szükségleteket és összekapcsolja a különböző terápiás elemeket, hogy egymást erősítve optimális eredményeket érjen el.

Az ügyfelekkel való megbízhatóság és bizalom kiépítése kiemelkedően fontos számunkra. Hiszünk abban, hogy a közös munka és együttműködés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eredményes kezeléseket nyújtsunk.

A kezelések elsődleges célja a fájdalomcsillapítás, általánosan jobb közérzet, és a mozgásszervi problémák csökkentése. Ehhez különböző eszközöket hívunk segítségül, mint például: Köpöly, Flossing, Kinesio tape. FDM terápia, fascia tréning, SMR henger. Mozgásszervi problémák esetén mint például porckorongsérv vagy lumbágó, gyakran olyan terhelések jelentkezhetnek, amelyeket helytelen testtartás vagy a nem megfelelő életmód okozhat. Ilyen esetekben egyes izmok gyengülhetnek, míg mások megfeszülnek. A megfeszült izmok hosszabb távon fájdalmat okoznak a testünkben.

A fasciális kezelések ezekben az esetben kiváló segítséget nyújthat, mivel ellazítja a megfeszült izmokat, javítja az anyagcserét, felszabadítja a stressz hormonokat és az az idegrendszerre is hatással van.

Tapasztalatunk szerint az FDM terápia, Köpöly terápiák és a mozgáskorrekciós tréningek együttesen érik el a legjobb eredményt.

Nálunk megtanulhatod a helyes testmozgás technikáit és a testtudatosság fejlesztését masszázs és mozgáskorrekciós alkalmakon. Segítünk abban, hogy megismerd tested anatómiáját, megtudd hogyan reagál a különböző mozgásformákra, és hogyan mozogj úgy, hogy minimalizáld a serülések kockázatát. Fokozatosan fejlesztheted erőnlétedet és hajlékonyságodat, hogy minden mozgásban magabiztos és hatékony legyél. 

 

Figyelem, az oldal cookie-kat használ. Az „Engedélyezem” gombra kattintva vagy az oldalt tovább használva elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem Bővebb információ